SUNDE BØRNS PROBLEMER

SUNDE BØRNS PROBLEMER

Workshop onsdag den 30. januar 2019 kl. 16.30-18.00

Pris 60 kr. (Mobilpay 38470 mrk. sund eller bestil direkte i bogcafeen). Husk forudbestilling

Mange forældre kommer ud for, at deres barn har et eller andet problem, som er belastende, selv om barnet i øvrigt trives og udvikler sig godt. 

Barnet kan have modvilje mod hverdagens krav eller mod at komme i daginstitution eller skole. Det kan være uroligt eller få raserianfald, have svært ved at falde i søvn eller være jaloux på søskende. Eller barnet kan være bange for at køre i tog eller for, hvad der er nyt og ukendt. Det kan være tilbageholdende over for andre mennesker eller tilbøjeligt til at lade sig slå ud ved modgang – for bare at nævne nogle eksempler.

Workshoppen bygger på mange års erfaringer med rådgivning af forældre. Den henvender sig til dig, der gerne vil finde ud af, hvordan dit barns problem kan forstås, hvad du kan gøre for at løse det og hvordan du kan inspirere daginstitution eller skole til at medvirke. Du er således velkommen til at fortælle eksempler fra hverdagen med dit barn. Måske kan du komme på sporet af, hvilket vej du kan gå. 

I workshoppen præsenterer Lars Rasborg metoderne spejling og jeg-støtte, som forældre kan anvende i løsningen af et stort antal forskellige problemer hos børn. Workshoppen bygger på Lars Rasborgs bog, Sunde børns problemer, som  udkom i 2009 og igen i en revideret og forøget udgave i juni 2018. Du kan få et indtryk af, hvad den handler om, ved at høre podcasten Spejling og jeg-støtte fra Forældreintra på Radio24syv, sendt i flowradio den 16. juni 2018. 

Forældre, bedsteforældre og andre interesserede er velkomne. 

Lars Rasborg er børnepsykolog og har gennem mange år rådgivet forældre om mange forskellige slags problemer hos børn. Nærmere oplysninger på www.lrpsykolog.dk  


LÆDERSTRÆDE 9

Arrangementer 2018

SØG & KØB BØGER