Et lille familiedynasti…

Et lille familiedynasti…

Bøger & Kuriosa er et antikvariat, der blev grundlagt af Regitze Nørregård-Nielsen i 1991. Regitze er uddannet bibliotekar og har mange års erfaring herfra, men fik i begyndelsen af 90´erne mod på at gå selvstændigt. Først havde forretningen til huse i Gl. Mønt, hvor den blev en god succes. Derfor flyttede hun efter blot nogle år til bedre og større lokaler i Læderstræde 9. I 2004 blev Regitzes datter, Nanna, ansat og arbejdede her frem til 2016.

Ønsket om at skabe en frirum i hverdagen har altid været stort, og forretningen i Læderstræde er en god mulighed for at nyde bøger og ro i blandt gode bøger. Ideen om at bruge den barmfagre dame med tekopperne på atributterne har dog altid ligget i baghovedet. At skabe en bogcafé, hvor der både var mulighed for læsning og afslapning i hjemlige omgivelser tog form, og i vinteren 2017 udvidede Bøger & Kuriosa derfor med kaffebaren på Østerbro. Her er indrettet med hyggelige lænestole og lounge, blød belysning og soft jazz – og så dufter her både skønt af bøger, nymalet kaffe og hjemmebag.

Kaffebaren er blevet præcis det frirum som vi ønskede. Her er tid til fordybelse, tid til dig selv og tid til hinanden. Her er ikke travlt eller høj musik. Her er bare rart…

I begge forretninger finder du både dansk og engelsk skønlitteratur, kunst, arkitektur, børnebøger og mange andre genrer – og falder du for noget, kan det naturligvis købes. Du kan også altid bestille og afhente dine bøger hos os – og du bestemmer selv i hvilken af vores forretninger det passer dig bedst at komme forbi. Snart tilbyder vi også en webshop.

Vi glæder os til at byde dig velkommen – og husk, at vi stadig har vores oprindelige forretning Bøger & Kuriosa i Læderstræde 9, hvor du finder et kæmpe udvalg af brugte bøger.

LÆDERSTRÆDE 9

Arrangementer 2018

SØG & KØB BØGER