FORFATTERVANDRING #3 – HENRIK NORDBRANDT

FORFATTERVANDRING #3 – HENRIK NORDBRANDT

15.JANUAR KL. 17 


I denne kedelige januar måned giver vi dig mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med digteren og forfatteren Henrik Nordbrandt.

Nordbrandt bliver den tredje i rækken af vores forfattervandringer, som startede med Inger Christensen og fortsatte med Herman Bang.  Alle turene er udviklet og guidet af Lise Lotte Frederiksen, som du måske har mødt på vores tidligere ture. Ellers har du her en chance for at stifte bekendtskab med en utrolig vidende og erfaren guide. Lise Lotte har 14 års erfaring med guidede ture i København og har derudover et omfattende kendskab til dansk og engelsk litteratur.

Henrik Nordbrandt er en af vores fineste lyrikere med en stor og alsidig produktion bag sig. Han debuterede i 1966 og modtog allerede i 1980 Statens Kunstfondts livsvarige ydelse.  Nu færdes han på Østerbro, hvor han har slået sig ned med sin finske kone og sit nu 4-årige barn.

Turen har fokus på Nordbrandt kærlighedsdigte, som vi nærlæser. Drømmebroer bliver en af de samlinger, vi læser fra.

Vi mødes kl. 17 i bogcafeen på Østerbro og går i samlet flok herfra. Turen varen 1-1,5 timer og slutter i bogcafeen, hvor Lise Lotte runder af med en diskussion og samtale om forfatteren. Der kan købes div. varme og kolde drikkevarer i cafeen både før og efter arrangementet.

Billetter koster kr. 75,- og kan forudbetales med mobilpay (38470) eller direkte i bogcafeen. Der er et begrænset antal pladser så husk forudbestilling.

LÆDERSTRÆDE 9

Arrangementer 2018

SØG & KØB BØGER