OM LIDT SIR VI FARVEL – EN SANGFORESTILLING

OM LIDT SIR VI FARVEL – EN SANGFORESTILLING

Om lidt sir vi farvel – En sangroman om kærlighed

af Jesper Jensen skrevet i 1983

24.April kl. 19.30-21.00

Bøger & Kuriosa – Øster Farimagsgade 73 – 2100 Ø

Musik: Nicolai Engstrøm, Per Jensen og Lisbeth Barkhuus.
Ide: Jakob Wirth Svendsen

Jesper Jensen (1931 – 2009) er en dansk tekstforfatter, poet og samfundsrevser, der skrev sammen med forfattere som Panduro og Rifbjerg til revyer, bl.a. til Gris på Gaflen. Han skrev også visen til Trille: Øjet!

Nicolai Engstrøm (f. 1950) er sanger, sangskriver, komponist og konservatorieuddannet

Per Jensen (f.1953) er sanger, tekstforfatter og oversætter, uddannet journalist. Har sunget viser hele sit liv.

Lisbeth Barkhuus (f. 1950) er sanger, sangskriver, poet, skuespiller, designer og uddannet socionom. Hun har drevet ”Cabaret mød de andre” i begyndelsen af 00erne og arbejder nu bl.a. som sangcoach.

Vi tre har fundet sammen om at lave en forestilling om kærlighed. Egentlig handler alt jo om kærlighed i en eller anden form, så det er jo ikke så underligt, og her er det kærligheden i 70’erne med dens turbulens, som Jesper Jensen har skrevet om. Netop det forhold, at vi selv har været en del af 68’erne,(som i virkeligheden først slog igennem i 70’erne) gav os inspirationen til at lave lige denne forestilling. For hvad betød de år egentlig for os? For kvindernes rolle? For mændenes? Skulle de nu være bløde? Og skulle kvinderne til at have magt og bestemme over mændene? Og hvor blev kærligheden af i alt dette, når man skifter roller? Hvem turde overhovedet at elske nogen i de år, hvor det frie valg stod over alt andet? Så hvor har årerne ført os, og hvad kan vi bruge de halvgamle digte til?

Vi synes selv, at Jesper Jensens overvejelser, betragtninger og kærlige fremstillinger, som de kommer til udtryk i hans digte, er kloge, nærværende og humoristiske. Her er der endelig en mand, der tør sige, at han ikke aner sine levende råd i det med kærligheden, og alligevel er så klog, at han tør elske! Og det synes vi, at vi i dag kan lære noget af. Ikke at vi mener, at vi har lavet en forestilling, som skal ses som et lærestykke, men vi elsker at synge sange, der har mening. Og vi håber så inderligt, at publikum vil opleve det samme: her er da noget man må tænke lidt over. Og at man så, når man har tænkt lidt over det, går hjem og kysser konen, kæresten, manden, ungerne og klapper hunden. For vi har altid brug for kærlighed, og altid brug for liv.

Og det vil vi gerne synge om her.
Tak fordi I læste med så langt, tak fordi I kom/kommer til denne vores premiere og lytter til vores sange.

Kærlige hilsener
Lisbeth, Per og Nicolai

Lyt til Lisbeth Barkhuus musik:

www.barkhuus.dk
www.voicetools.dk

Arrangementet koster kr. 100,- og kan betales med Mobilpay 38470 mrk. farvel eller direkte i bogcafeen. Husk forudbestilling

Der kan købes vin, øl og vand i cafeen samt et udvalg af brød og kage. Ønskes let aftensmad da kontakt venligst bogcafeen for bestilling.

LÆDERSTRÆDE 9

Arrangementer 2018

SØG & KØB BØGER